Cariere

Compania noastră crește pe zi ce trece, de aceea căutăm întotdeauna oameni deschiși, entuziaști și motivați care să se alăture echipei noastre.
Credem cu tărie că succesul nostru ca echipă poate fi definit doar de succesul individual.
Post disponibil: Analist media
Nivel: începător/fără experiență în domeniu

Dacă ești organizat, responsabil, atent la detalii, cunoști bine limbile română și engleză, te așteptăm la un interviu. Poți face parte din echipa cu cea mai mare experiență din domeniu și poți învăța de la cei mai buni.

Ai acces nelimitat la informații de ultima oră și poți pune bazele unei cariere în analiză de imagine.

Ce vei face? Vei monitoriza aparițiile editoriale din presa scrisă, radio-TV și social media ale clienților noștri, identificând materialele de interes pentru aceștia. Vei redacta scurte sumare pentru materialele selectate. Vei grupa materialele și vei redacta raportul de monitorizare respectând caracteristicile fiecărui client.

Unde vei lucra? Biroul nostru este localizat în centrul orașului, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun. În timpul pandemiei respectăm toate măsurile în vigoare, așa că am integrat lucrul de la distanță în modul nostru de a funcționa. Pentru a oferi o monitorizare media 24/24, lucrăm în ture zi/noapte, însă îți poți alege cum dorești să lucrezi. Programul este flexibil astfel încât să ai suficient timp pentru facultate, examene și alte proiecte personale.

Dacă vrei să lucrezi alături de o echipă tânără, dinamică și entuziastă, trimite-ne CV-ul la adresa de mail hr@klarmedia.com.