Monitorizare media

Echipa noastră îmbină tehnologia performantă cu analiza umană. Citim și filtrăm fiecare mențiune și îți livrăm doar rezultate relevante, toate însoțite de AVE (valoarea echivalenta de publicitate) și reach potențial, astfel încât să ai o imagine cât mai clară asupra rezultatelor campaniilor tale.

Spune-ne care sunt punctele tale de interes, fie că e vorba despre propriul brand sau despre concurență, și îți livrăm conținutul în categorii personalizate, atât zilnic pe e-mail, cât și în platforma Klarmedia LIVE. Suntem aici oricând pentru a îmbunătăți relevanța căutărilor, de aceea poți oricând să adaugi cuvinte cheie noi sau sa le ajustezi pe cele existente.

ACOPERIRE COMPLETĂ

ONLINE

Peste 50.000 de articole și știri online, iar numarul acestora creste de la o zi la alta.

SOCIAL MEDIA

Campanii cu influenceri? Fie că e vorba despre Facebook, Instagram, Twitter sau YouTube, vei ști ce se vorbește despre tine.

PRINT

Monitorizăm toate ziarele și revistele naționale și regionale și îți punem la dispoziție versiuni digitale de înaltă calitate (format text sau scanat).

RADIO & TV

Afli în câteva minute ce se vorbește despre tine în toate transmisiunile naționale importante. Tehnologia noastră ne permite să îți livrăm aproape imediat înregistrari de înaltă calitate audio-vizuală și transcrierile lor automate.

NOU! PODCASTURI

La cerere, monitorizăm zeci de podcasturi din România. Ai opțiunea de a adăuga oricând și alte podcasturi care te interesează, cât timp acestea sunt disponibile public.

Te-ai hotărât ?

Analize media

Cel mai util instrument pentru a măsura impactul cantitativ și calitativ al campaniei tale, precum și relevanța canalelor de comunicare pe care le folosești în PR.

Aici vei vedea cel mai bine experiența echipei noastre. Combinând experiența analiștilor media cu tehnologia de ultimă generație, examinăm într-un mod complex aparițiile media, iar raportul final oferă o imagine completă în acord cu tonul (pozitiv sau negativ), importanța și distribuția regională a surselor, share of voice și alți indicatori personalizați și relevanți.

 Frecvența o alegi tu – săptămânală, lunară, trimestrială, anuală sau orice alt interval de interes.

Alerte media și comunicare de criză

Știm ce înseamnă să lucrezi în PR. Unele situații presupun o intervenție rapidă. Tocmai de aceea, oricând ai nevoie să fii la curent în timp real cu fluxul de știri, suntem aici:
Reacție imediată – alertele în timp real păstrează la curent cu cele mai noi articole sau postări în social media.
Asistență imediată în comunicare de criză – e nevoie doar să îi comunici Account-ului tău ce subiect te interesează și el va avea grijă să primești o acoperire imediată de 360˚ pe perioada de care ai nevoie.
Situația e chiar urgentă? Poți opta și pentru serviciul special de alertă prin SMS.

Căutări în arhivă

Interfața noastră intuitivă și ușor de utilizat  îți permite să cauți informații utile într-o arhivă cu peste 10 milioane de articole publice. REZULTATE ÎN CÂTEVA SECUNDE.

Suport clienți 24/24

Suport 24h/24, 7 zile/7 — asistență personală prin e-mail, telefonsau WhatsApp. Compania ta va avea un Account manager dedicat și disponibil pentru asistență la orice oră astfel încât să fim siguri că vă livrăm cu promptitudine cele mai bune servicii.

Pachete speciale

Monitorizare all-channels

Cel mai căutat dintre pachetele noastre de servicii, include monitorizare online, print, radio, TV, și social media. Poți avea mai multe cuvinte-cheie, pe care le poți actualiza oricând e nevoie.

NOU ! Monitorizare de Podcasturi

Tredurile în comunicare se schimbă, și noi odată cu ele. Suntem aici cu un serviciu special prin care îți putem oferi la cerere monitorizarea podcasturilor care te interesează, pe perioada pe care ne-o indici.

Monitorizare reclame

Nu poți livra ce e mai bun pe piață decât dacă ești la curent și cu ce face concurența. Indiferent de industrie, îți punem la dispoziție un raport complet de monitorizare cu spoturile lor publicitare și frecvența lor de difuzare pe posturile naționale.

NOU ! Monitorizare Brand Personal

Indiferent dacă ești angajat, antreprenor, persoană publică sau creator de conținut, imaginea ta e esențială.