Monitorizare media

Echipa noastră îmbină tehnologia performantă cu analiza umană. Citim și filtrăm fiecare mențiune și îți livrăm doar rezultate relevante, toate însoțite de AVE (valoarea echivalenta de publicitate) și reach potențial, astfel încât să ai o imagine cât mai clară asupra rezultatelor campaniilor tale.

Spune-ne care sunt punctele tale de interes, fie că e vorba despre propriul brand sau despre concurență, și îți livrăm conținutul în categorii personalizate, atât zilnic pe e-mail, cât și în platforma Klarmedia LIVE. Suntem aici oricând pentru a îmbunătăți relevanța căutărilor, de aceea poți oricând să adaugi cuvinte cheie noi sau sa le ajustezi pe cele existente.

Acoperire completă

ONLINE

Peste 50.000 de articole și știri online, iar numărul acestora crește de la o zi la alta.

SOCIAL MEDIA

Campanii cu influenceri? Fie că e vorba despre Facebook, Instagram, Twitter sau YouTube, vei ști ce se vorbește despre tine.

PRINT

Monitorizăm toate ziarele și revistele naționale și regionale și îți punem la dispoziție versiuni digitale de înaltă calitate (format text sau scanat).

RADIO & TV

Afli în câteva minute ce se vorbește despre tine în toate transmisiunile naționale importante. Tehnologia noastră ne permite să îți livrăm aproape imediat înregistrari de înaltă calitate audio-vizuală și transcrierile lor automate.

NOU PODCASTURI

La cerere, monitorizăm zeci de podcasturi din România. Ai opțiunea de a adăuga oricând și alte podcasturi care te interesează, cât timp acestea sunt disponibile public.

Căutări în arhivă

Interfața noastră intuitivă și ușor de utilizat îți permite să găsești rapid orice știre de interes. Vei avea apoi opțiunea de a examina și de a împărtăși rezultatele cu echipa.
Rezultate în câteva secunde.